Hoofd : Bestandsextensies : .avgdx Het dossier

.avgdx Bestandsextensie

Bestandstype AVG Diagnostics File

Ontwikkelaar AVG Technologies
Categorie Misc-bestanden
Formaat N/A

.AVGDX optienummer

Bestand beheerd door AVG Diagnostics, een diagnostisch verzamelprogramma dat is meegeleverd met AVG-antivirussoftware; gebruikt de bestandsnaam runner.avgdx en voert de diagnostische tool uit wanneer deze wordt geopend; verzamelt systeeminformatie die wordt gebruikt door een medewerker van AVG-technische ondersteuning om een toepassingsprobleem op te lossen.

Meer informatie

AVGDX-bestanden worden door een technische ondersteuningsvertegenwoordiger van AVG verzonden naar een gebruiker die technische problemen heeft met de AVG-software. Wanneer u het bestand opent, kunt u op de knop Diagnose en verzendresultaten klikken en wordt het diagnosetool uitgevoerd en wordt de verzamelde informatie automatisch naar de technische ondersteuningsafdeling van AVG verzonden voor diagnose.

Programma's die openen AVGDX bestanden
Windows
AVG AntiVirus

Over AVGDX bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .avgdx is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype AVG Diagnostics File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.