Hoofd : Bestandsextensies : .ave Het dossier

.ave Bestandsextensie

Bestandstype1 Avigilon Native Video Export File

Ontwikkelaar Avigilon
Categorie Videobestanden
Formaat N/A

Wat is AVE file?

Een AVE-bestand is een videobestand gemaakt door Avigilon Control Center (ACC). Het bevat video die is opgenomen door een of meer bewakingscamera's en bevat ingesloten gebeurtenisgegevens en camera-eigenschappen. AVE-bestanden kunnen worden afgespeeld met de Avigilon Control Center Player.

Meer informatie

Bij het openen van een AVE-bestand in Avigilon Control Center Player wordt de video onmiddellijk weergegeven in de weergave. Als het AVE-bestand video opslaat die is opgenomen met meerdere camera's, wordt elke video standaard weergegeven. U kunt de video verwijderen uit een camera die wordt weergegeven door met de rechtermuisknop op het afbeeldingspaneel te klikken en 'Sluiten' te selecteren of op het pictogram 'X' in het afbeeldingspaneel te klikken.

Als u video in Avigilon Control Center Player wilt exporteren, selecteert u het pictogram "Exporteren" op het tabblad "Exporteren", kiest u de indeling in het vervolgkeuzemenu "Opmaak", selecteert u de cameravideo die u wilt exporteren. Voer het tijdbereik in, stel de gewenste opties in en klik op Export starten. Selecteer "Native" in het vervolgkeuzemenu "Indeling" om video te exporteren als een AVE-bestand. U kunt ook video exporteren als een .AVI videobestand, een .WAV audiobestand, een .PDF document, of een .JPEG , .PNG , .TIFF beeldbestand.

De Avigilon Control Center Player wordt meegeleverd met de Avigilon Control Center-clientsoftware maar kan ook worden gedownload van de Avigilon-website.

OPMERKING: AVE staat voor Avigilon Native Video Export.

Programma's die openen AVE bestanden

Bestandstype2 Avid User File

Ontwikkelaar Avid Technology
Categorie Instellingen bestanden
Formaat N/A

.AVE optienummer2

instellingenbestand gebruikt door Avid Media Composer, Avid Xpress en andere Avid-videobewerkingssoftware; meestal opgeslagen naast een project .AVS instellingenbestand en bevat gebruikersinstellingen; stelt gebruikersspecifieke voorkeuren in staat om te worden opgeslagen.

Programma's die openen AVE bestanden
Windows
Avid Media Composer
Avid Xpress
Macintosh
Avid Media Composer
Avid Xpress

Over AVE bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .ave is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Avid User File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.