Hoofd : Bestandsextensies : .avc Het dossier

.avc Bestandsextensie

Bestandstype1 Kaspersky Virus Database

Ontwikkelaar Kaspersky Lab
Categorie Gegevensbestanden
Formaat Binary

Wat is AVC file?

Werk het bestand bij dat wordt gebruikt door de antivirus- en internetbeveiligingscomputerbeveiligingssoftware van Kaspersky Lab; slaat antivirusdefinities op voor het programma; gebruikt voor het downloaden van beveiligingsinformatie die de software up-to-date houdt.

Meer informatie

AVC-bestanden worden meestal genoemd met een prefix van drie letters gevolgd door drie cijfers die staan voor het bestandsupdatesnummer (bijv. base001.avc, base002.avc, enz.).

Programma's die openen AVC bestanden
Windows
Kaspersky Anti-Virus
Kaspersky Internet Security

Bestandstype2 Avid Media Composer Script

Ontwikkelaar Avid Technology
Categorie Videobestanden
Formaat N/A

.AVC optienummer2

Videoscript gemaakt door professionele videobewerkingssoftware van Avid Media Composer; slaat een transcript op dat hoort bij een documentaire, verhaal of andere videoproductie; zorgt ervoor dat de tekst kan worden georganiseerd met videosegmenten.

Meer informatie

Scripts worden gemaakt met behulp van het scriptvenster in Avid Media Composer.

Programma's die openen AVC bestanden
Windows
Avid Media Composer
MAGIX VEGAS
Macintosh
Avid Media Composer

Over AVC bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .avc is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Avid Media Composer Script beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.