Hoofd : Bestandsextensies : .avb Het dossier

.avb Bestandsextensie

Bestandstype1 Avid Bin File

Ontwikkelaar Avid
Categorie Videobestanden
Formaat Binary

Wat is AVB file?

Bibliotheek of "bin" van bestanden die worden gebruikt door een Avid videobewerkingsproject; bewaart verwijzingen naar mediaclips, subfragmenten, reeksen, titels, effecten, EQ-sjablonen, enz.

Meer informatie

AVB-bestanden zijn 'pointerfiles' die bestanden organiseren die door een bepaald project worden gebruikt, maar die niet het eigenlijke medium bevatten. Daarom moeten bij het maken van een back-up van een Avid-project back-ups van AVB-bestanden worden gemaakt, samen met de bijbehorende mediabestanden.

Avid bin-bestanden kunnen in een bestaand project worden geïmporteerd door Bestand → Importeren te selecteren en een AVB-bestand te kiezen.

Programma's die openen AVB bestanden
Windows
Avid Media Composer
Avid Xpress
Macintosh
Avid Media Composer
Avid Xpress

Bestandstype2 Microsoft Comic Chat Character

Ontwikkelaar Microsoft
Categorie Rasterafbeeldingsbestanden
Formaat N/A

.AVB optienummer2

Bestand gebruikt door Microsoft Comic Chat, een chatroomtoepassing; bevat een avatar waarnaar wordt verwezen door het programma om de gebruiker te vertegenwoordigen.

Meer informatie

Als u een avatar wilt gebruiken die niet is opgenomen in Comic Chat, plaatst u het AVB-bestand in de map "ComicArt" in de toepassingsmap. Klik vervolgens in de toepassing, selecteer Beeld → Stripverhaal, klik op Bestand → Nieuwe verbinding, selecteer het tabblad "Teken", kies de naam van het AVB-bestand dat u zojuist hebt toegevoegd en klik op OK.

OPMERKING: Microsoft Comic Chat werd beëindigd, maar versie 2.5 is nog steeds beschikbaar om te downloaden.

Programma's die openen AVB bestanden

Over AVB bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .avb is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Microsoft Comic Chat Character beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.