Hoofd : Bestandsextensies : .avatar Het dossier

.avatar Bestandsextensie

Bestandstype Google Talk Avatar File

Ontwikkelaar Google
Categorie Rasterafbeeldingsbestanden
Formaat Binary

.AVATAR optienummer

Profielafbeelding gebruikt door Google Talk, een online chattoepassing; slaat een bitmapafbeelding op in een .JPG of .PNG afbeeldingsformaat; gebruikt voor het weergeven van een afbeelding naast elke naam in de vriendenlijst van een gebruiker, evenals tijdens chatsessies.

Meer informatie

In Windows Vista en Windows 7 worden AVATAR-bestanden opgeslagen in de map [user] \ AppData \ Local \ Google \ Google Talk \ avatars \.

OPMERKING: u kunt AVATAR meestal hernoemen bestanden met de extensie ".jpg" of ".png" en bekijk ze vervolgens met een standaard afbeeldingsviewer.

Programma's die openen AVATAR bestanden
Windows
Google Talk

Over AVATAR bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .avatar is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Google Talk Avatar File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.