Hoofd : Bestandsextensies : .avastlic Het dossier

.avastlic Bestandsextensie

Bestandstype Avast! License File

Ontwikkelaar AVAST Software
Categorie Misc-bestanden
Formaat Binary

.AVASTLIC optienummer

Licentiebestand gebruikt door commerciële versies van avast! antivirus software; bevat abonnements- en autorisatiegegevens die de toepassing op de computer registreren; omvat de naam van de licentiehouder, de productnaam en de vervaldatum van de licentie; gebruikt de bestandsnaam License.avastlic.

Meer informatie

AVASTLIC-bestanden worden meestal als e-mailbijlage naar gebruikers verzonden wanneer het product online wordt gekocht. Na ontvangst kunnen ze worden geopend door erop te dubbelklikken. Nadat de licentie is geïnstalleerd, kunnen gebruikers de abonnementsinformatie bekijken door ONDERHOUD → Abonnement binnen het programma te selecteren.

Avast! licenties kunnen ook worden geïnstalleerd door te klikken op de knop "Licentiebestand invoegen" in het venster "Abonnement" van het programma of door het licentiebestand te leveren tijdens het installatieproces van de software.

OPMERKING: Na de aanschaf van enkele versies van avast! , gebruikers kunnen een License.dat-bestand ontvangen in plaats van een AVASTLIC-bestand. In dit geval heeft het ".dat" -bestand meestal een licentiesleutel die kan worden gekopieerd door het bestand te openen met een teksteditor, zoals Microsoft Kladblok.

Programma's die openen AVASTLIC bestanden
Windows
avast! Pro Antivirus
avast! Internet Security

Over AVASTLIC bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .avastlic is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Avast! License File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.