Hoofd : Bestandsextensies : .av Het dossier

.av Bestandsextensie

Bestandstype1 Video Surveillance File

Ontwikkelaar N/A
Categorie Videobestanden
Formaat N/A

Wat is AV file?

Een AV-bestand is een videobestand dat wordt gebruikt om bewakingsvideo op te slaan die is gemaakt door verschillende camera's, zoals draadloze IP-beveiligingscamera's en dashboardcamera's. Het bevat gecodeerde opgenomen video gecomprimeerd in H.264-formaat. AV-bestanden kunnen worden afgespeeld door Yoosee CMSClient en SAMTECH GPlayer.

Meer informatie

AV-bestanden worden meestal gebruikt voor het opslaan van video opgenomen door eRobot Wireless IP-camera's, die worden gebruikt voor videobewaking op afstand. Met CMSClient-software kunnen gebruikers opgenomen AV-bestanden afspelen en converteren naar .MP4 -formaat.

AV-bestanden kunnen ook worden opgenomen door dashboardcamera's in voertuigen. Deze camera's worden gebruikt om rij-beeldmateriaal vast te leggen, wat handig is voor het documenteren van ongevallen en verkeersovertredingen. De dashboardcamera's worden ook gebruikt door sommige politiediensten.

Programma's die openen AV bestanden

Bestandstype2 Final Draft AV Script

Ontwikkelaar Final Draft
Categorie Pagina-indeling Bestanden
Formaat N/A

.AV optienummer2

Een AV-bestand is een document gemaakt door Final Draft AV (versie 1), een tekstverwerker die wordt gebruikt om scenario's te maken voor commercials, bedrijfsvideo's en documentaires. Het bevat een script met dialoog, tekeninformatie, scènes en video- en audiokolommen. AV-bestanden bevatten ook informatie over het script, zoals de titel, lengte, schrijver, regisseur en conceptversie.

Meer informatie

Het AV-bestand is het hoofdbestand dat wordt gebruikt door versie 1 van Final Draft AV om scripts op te slaan. AV-bestanden werden vervangen door XAV-bestanden met de release van versie 2 van Final Draft AV.

Als u het AV-bestand in Final Draft AV wilt opslaan, selecteert u Bestand → Opslaan of Opslaan als en kiest u het AV-bestandstype. Als u het AV-bestand wilt openen in Final Draft AV, selecteert u Bestand → Openen en kiest u het AV-bestandstype.

OPMERKING: Final Draft AV is niet langer beschikbaar en kan niet meer worden gedownload.

Programma's die openen AV bestanden
Windows
Final Draft AV
Macintosh
Final Draft AV

Over AV bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .av is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Final Draft AV Script beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.