Hoofd : Bestandsextensies : .att Het dossier

.att Bestandsextensie

Bestandstype1 Web Form Post Data File

Ontwikkelaar N/A
Categorie Web-bestanden
Formaat Binary

Wat is ATT file?

Bestand gemaakt door webformulieren wanneer gebruikers gegevens in een webbrowser indienen; inhoud bevat van een webformulier dat naar de aangewezen ontvanger is gemaild; gekoppeld aan e-mailberichten met de bestandsnaam postdata.att.

Meer informatie

ATT-bestanden worden vaak via e-mail ontvangen wanneer het type coderingstype onjuist is. Het coderingstype (enctype) kan bijvoorbeeld "tekst" zijn in plaats van "tekst / gewoon".

Programma's die openen ATT bestanden
Windows
Microsoft Notepad
Weaver Software PostData Spider

Bestandstype2 Alphacam Lathe Tool File

Ontwikkelaar Alphacam
Categorie CAD-bestanden
Formaat Binary

.ATT optienummer2

Bestand gebruikt door Alphacam, een programma dat wordt gebruikt om houtbewerkingsontwerpen te maken; bevat een draaibankgereedschap dat is gespecificeerd voor een CAD-ontwerp voor houtbewerking; gebruikt om verschillende soorten draaibanken op te slaan.

Programma's die openen ATT bestanden
Windows
Alphacam

Over ATT bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .att is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Alphacam Lathe Tool File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.