Hoofd : Bestandsextensies : .ath Het dossier

.ath Bestandsextensie

Bestandstype Alienware AlienFX Theme File

Ontwikkelaar Dell
Categorie Instellingen bestanden
Formaat XML

.ATH optienummer

Themabestand gebruikt door AlienFX, een computeraanpassingsprogramma dat wordt meegeleverd met de computerbeheersoftware van Alienware Command Center; specificeert belichtings-, kleur- en overgangsinstellingen voor verschillende zones op de computer, zoals het toetsenbord, het touchpad en het Alienware-logo; gebruikt voor het aanpassen van het uiterlijk van de computer; opgeslagen in een XML-indeling en kunnen worden bewerkt met de Alienware Command Center-interface.

Meer informatie

Alienware Command Center wordt gebruikt met Alienware-computers die door Dell worden verkocht. De software is inbegrepen bij Alienware-computeraankopen.

Programma's die openen ATH bestanden
Windows
Microsoft Notepad
Microsoft XML Notepad
Dell Alienware Command Center
Linux
AlienFX Lite

Over ATH bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .ath is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Alienware AlienFX Theme File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.