Hoofd : Bestandsextensies : .asx Het dossier

.asx Bestandsextensie

Bestandstype1 Microsoft ASF Redirector File

Ontwikkelaar Microsoft
Categorie Videobestanden
Formaat Text

Wat is ASX file?

Multimedia-afspeellijst of snelkoppeling naar een audio- / videobestand (vaak een .ASF bestand); verwijst naar een of meer URL's die verwijzen naar de locaties van de audio- en videobestanden; gebruikt voor het opslaan van multimedia-afspeellijsten.

Programma's die openen ASX bestanden
Windows
Microsoft Windows Media Player
Roxio Creator
Nullsoft Winamp
Ventis Media MediaMonkey 4
Macintosh
Nullsoft Winamp
Macgo Mac Media Player

Bestandstype2 Alpha Five Library Temporary Index File

Ontwikkelaar Alpha Software
Categorie Ontwikkelaarsbestanden
Formaat N/A

.ASX optienummer2

Tijdelijk bestand gebruikt door Alpha Five, een IDE die de ontwikkeling van webtoepassingen mogelijk maakt; bevat indexeringsinformatie die is gemaakt door een query tegen een set, vergelijkbaar met .ALX en .DDX Alpha Five Index-bestanden maar is tijdelijk en kan worden verwijderd.

Meer informatie

OPMERKING: in 2013 werd Alpha Five Alpha Anywhere.

Programma's die openen ASX bestanden

Over ASX bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .asx is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Alpha Five Library Temporary Index File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.