Hoofd : Bestandsextensies : .asr Het dossier

.asr Bestandsextensie

Bestandstype1 ActionScript Remote Document

Ontwikkelaar Adobe Systems
Categorie Web-bestanden
Formaat N/A

Wat is ASR file?

ActionScript-server aan de server gemaakt met Adobe Dreamweaver of Contribute; gebruikt dezelfde taal en syntaxis als een standaard ActionScript-bestand ( .AS ), maar heeft toegang tot ingebouwde, op de server gebaseerde functies in ColdFusion; het bestand "Default.asr" dat is geïnstalleerd met Dreamweaver en Contribute bevindt zich in de map NewDocuments.

Programma's die openen ASR bestanden
Windows
Adobe Dreamweaver
Macintosh
Adobe Dreamweaver
Adobe Contribute 6.5

Bestandstype2 Audio Streaming Resource Archive

Ontwikkelaar N/A
Categorie Gecomprimeerde bestanden
Formaat N/A

.ASR optienummer2

Gecomprimeerd archief gebruikt door videogames zoals Sniper Elite, een third-person, World War 2-videogame; bevat geluidsgegevens, zoals heartbeats, gamemuziek en schietwapens, waarnaar tijdens het spelen wordt verwezen.

Meer informatie

OPMERKING: het ASR-bestand bevindt zich in de map \ sounds \ van de speldirectory. Het bestand is gecomprimeerd met ZLIB-compressie, maar kan worden gedecomprimeerd met het offzip-programma en worden aangepast om geluiden te wijzigen.

Programma's die openen ASR bestanden

Bestandstype3 Adobe Photoshop Scratch File

Ontwikkelaar Adobe Systems
Categorie Gegevensbestanden
Formaat Binary

.ASR optienummer3

Bestand gemaakt door Adobe Photoshop, een toepassing voor het bewerken van afbeeldingen; bewaart beeldbewerking of "scratch" -informatie terwijl de gebruiker een afbeelding wijzigt; gebruikt voor het tijdelijk opslaan van gegevens terwijl het programma wordt uitgevoerd.

Programma's die openen ASR bestanden
Windows
Adobe Photoshop
Macintosh
Adobe Photoshop

Over ASR bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .asr is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Adobe Photoshop Scratch File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.