Hoofd : Bestandsextensies : .asax Het dossier

.asax Bestandsextensie

Bestandstype ASP.NET Server Application File

Ontwikkelaar Microsoft
Categorie Web-bestanden
Formaat Text

.ASAX optienummer

Bestand dat wordt gebruikt door ASP.NET-webtoepassingen; bevat programmacode die wordt gebruikt om te reageren op gebeurtenissen op toepassingsniveau die door ASP.NET of HttpModules zijn gegenereerd; geparseerd en gecompileerd tijdens applicatie runtime; gebruikt voor het afhandelen van gebeurtenissen tijdens het initialiseren en afsluiten van de toepassing, evenals voor het verwerken van algemene uitzonderingen en fouten.

Meer informatie

ASAX-bestanden worden opgeslagen in de hoofdmap van de ASP.NET-toepassing en hebben de naam Global.asax. Standaard worden aanvragen voor directe URL's naar ASAX-bestanden geweigerd. Bovendien kunnen externe gebruikers hun broncode niet bekijken of downloaden.

OPMERKING: Global.asax is optioneel in ASP.NET-webtoepassingen.

Programma's die openen ASAX bestanden
Windows
Microsoft Visual Studio
Microsoft Visual Web Developer

Over ASAX bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .asax is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype ASP.NET Server Application File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.