Hoofd : Bestandsextensies : .asa Het dossier

.asa Bestandsextensie

Bestandstype ASP Configuration File

Ontwikkelaar N/A
Categorie Web-bestanden
Formaat Text

.ASA optienummer

bevatten objectverklaringen, variabelen, constanten en functies die toegankelijk zijn voor .ASP pagina's; vaak Global.asa genoemd en toegankelijk gemaakt via meerdere pagina's met een ASP-website; geeft meerdere pagina's toegang tot dezelfde functies en variabelen zodat ze niet voor elke pagina hoeven te worden herschreven.

Meer informatie

ASA-bestanden kunnen handmatig worden gemaakt en bewerkt of kunnen automatisch worden gemaakt door een webontwikkelingsprogramma, zoals Microsoft ASP.NET. Het Global.asa-bestand moet worden opgeslagen in de hoofdmap van de ASP-applicatie zodat andere bestanden er toegang toe hebben.

Programma's die openen ASA bestanden
Windows
Microsoft Notepad
IDM UltraEdit
Used by a Web server that supports ASP
Linux
IDM UltraEdit
Macintosh
MacroMates TextMate
IDM UltraEdit

Over ASA bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .asa is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype ASP Configuration File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.