Hoofd : Bestandsextensies : .as2proj Het dossier

.as2proj Bestandsextensie

Bestandstype FlashDevelop ActionScript 2 Project File

Ontwikkelaar FlashDevelop
Categorie Ontwikkelaarsbestanden
Formaat XML

.AS2PROJ optienummer

Projectbestand gemaakt door FlashDevelop, een gratis en open source-ontwikkelings-IDE die vaak wordt gebruikt voor Flash-programmering; opgeslagen in een XML-indeling en bevat bouwinstellingen, verwijzingen naar projectbroncodebestanden en uitvoer .SWF -opties.

Meer informatie

ActionScript 2-projecten kunnen worden gemaakt door Project → Nieuw project in de software te kiezen. Het AS2PROJ-bestand en de andere projectbestanden en -mappen worden opgeslagen in de map die u opgeeft in het venster Nieuw project dat wordt weergegeven.

Programma's die openen AS2PROJ bestanden
Windows
FlashDevelop

Over AS2PROJ bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .as2proj is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype FlashDevelop ActionScript 2 Project File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.