Hoofd : Bestandsextensies : .arr Het dossier

.arr Bestandsextensie

Bestandstype1 Amber Graphic File

Ontwikkelaar N/A
Categorie Rasterafbeeldingsbestanden
Formaat Binary

Wat is ARR file?

Rasterafbeelding gebruikt door microscopen; ondersteunt grijsschaalafbeeldingen met maximaal 256 verschillende tinten; kan worden geopend met Lemkesoft GraphicConverter en vervolgens worden geëxporteerd naar meer gebruikelijke rasterafbeeldingen.

Programma's die openen ARR bestanden
Macintosh
Lemkesoft GraphicConverter

Bestandstype2 MultiMedia Fusion Array File

Ontwikkelaar Clickteam
Categorie Ontwikkelaarsbestanden
Formaat Binary

.ARR optienummer2

Bestand gemaakt door MultiMedia Fusion, een programma dat wordt gebruikt voor het bouwen van videospellen; slaat een reeks tekst of getallen op die kunnen worden gebruikt als waarden in het spel; vaak opgeslagen met een ontwikkelingsbestand van .MFA .

Programma's die openen ARR bestanden

Bestandstype3 Advanced RAR Password Recovery Project

Ontwikkelaar Elcomsoft
Categorie Misc-bestanden
Formaat N/A

.ARR optienummer3

Wachtwoordherstelproject gemaakt met Elcomsoft Advanced RAR Password Recovery (ARPR); slaat de huidige status van de wachtwoordherstelbewerking op, zodat deze op een later tijdstip kan worden hervat.

Programma's die openen ARR bestanden
Windows
Elcomsoft Advanced RAR Password Recovery (ARPR)

Over ARR bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .arr is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Advanced RAR Password Recovery Project beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.