Hoofd : Bestandsextensies : .aria2 Het dossier

.aria2 Bestandsextensie

Bestandstype aria2 Control File

Ontwikkelaar N/A
Categorie Misc-bestanden
Formaat Binary

.ARIA2 optienummer

Bestandsindeling voor besturingsbestanden gemaakt en gebruikt door aria2, een hulpprogramma voor het downloaden van opdrachtregel; slaat de voortgangsinformatie van een download op; niet bedoeld om te worden geopend.

Meer informatie

Het ARIA2-bestand wordt in dezelfde map geplaatst als het downloadbestand en heeft dezelfde naam als het bestand dat wordt gedownload, behalve dat het de extensie "aria2" heeft toegevoegd. Wanneer u bijvoorbeeld example.pdf downloadt, wordt het bestand weergegeven als example.pdf.aria2. Nadat de download is voltooid, wordt het ARIA2-bestand verwijderd.

Programma's die openen ARIA2 bestanden

Over ARIA2 bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .aria2 is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype aria2 Control File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.