Hoofd : Bestandsextensies : .aps Het dossier

.aps Bestandsextensie

Bestandstype1 Visual C++ Resource File

Ontwikkelaar Microsoft
Categorie Ontwikkelaarsbestanden
Formaat Binary

Wat is APS file?

Bestand gemaakt door Microsoft Visual C ++, een applicatie voor softwareontwikkeling; slaat de binaire representatie op van een bron die bij het project is gevoegd; stelt de toepassing in staat sneller bronnen te laden.

Programma's die openen APS bestanden

Bestandstype2 Greeting Card Studio Project File

Ontwikkelaar AMS Software
Categorie Rasterafbeeldingsbestanden
Formaat Binary

.APS optienummer2

Projectbestand gemaakt door Greeting Card Studio, een programma dat wordt gebruikt voor het maken van wenskaarten; kan digitale foto's, afbeeldingen en tekst bevatten, evenals verlopen en illustraties; gebruikt voor het afdrukken van kaarten en verzenden naar vrienden en familie.

Meer informatie

APS-bestanden kunnen worden geëxporteerd naar bitmap-afbeeldingsindelingen, waaronder .BMP , .JPG , .GIF , .PNG en .TIF .

OPMERKING: Greeting Card Studio is ook een ander softwareproduct ontwikkeld door Software Depot Online. Het bewaart projecten voor wenskaarten met .GCDP bestanden, die niet compatibel zijn met de Greeting Card Studio van AMS Software.

Programma's die openen APS bestanden

Over APS bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .aps is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Greeting Card Studio Project File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.