Hoofd : Bestandsextensies : .apr Het dossier

.apr Bestandsextensie

Bestandstype1 ArcView Project File

Ontwikkelaar ESRI
Categorie GIS-bestanden
Formaat N/A

Wat is APR file?

toewijzingsproject gemaakt met ArcView, een GIS-programma (Geographical Information System) voor het visualiseren, beheren, creëren en analyseren van geografische gegevens; opgeslagen als een objectdatabase in een standaard tekstindeling.

Meer informatie

APR-bestanden kunnen worden bewerkt met een teksteditor. Er moet echter een reservekopie van het bestand worden gemaakt voordat de inhoud van het bestand handmatig wordt bewerkt.

ArcView maakt deel uit van de ArcGIS Desktop-productfamilie van ESRI.

Programma's die openen APR bestanden
Windows
ESRI ArcGIS for Desktop
TatukGIS Viewer

Bestandstype2 Apadana Project File

Ontwikkelaar Javid Software Development
Categorie Ontwikkelaarsbestanden
Formaat Binary

.APR optienummer2

Projectbestand gemaakt door Apadana, een toepassing voor het maken van multimedia-artikelen; bevat tekst, afbeeldingen, objecten, animatie-instellingen en andere ingesloten multimedia-inhoud; gebruikt voor het maken van interactieve presentaties, gebruikersinterfaces en andere multimediatoepassingen.

Programma's die openen APR bestanden
Windows
Javid Software Development Apadana

Over APR bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .apr is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Apadana Project File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.