Hoofd : Bestandsextensies : .appxupload Het dossier

.appxupload Bestandsextensie

Bestandstype Windows 8 App Upload Package

Ontwikkelaar Microsoft
Categorie Ontwikkelaarsbestanden
Formaat Binary

.APPXUPLOAD optienummer

App-pakketindeling geïntroduceerd met Windows 8; gebruikt door ontwikkelaars bij het verpakken van Windows 8-apps en indienen bij de Windows Store; bevat zowel het pakket .APPX als informatie over het debuggen van symbolen waarmee de app crashes van apps kan rapporteren aan de ontwikkelaar voor foutopsporing en bugfixes.

Meer informatie

U kunt een app-uploadpakket maken in Visual Studio met de wizard Create App Packages. Kies Project → Winkel → App-pakketten maken in Visual Studio of Winkel → App-pakketten maken in Visual Studio Express.

Programma's die openen APPXUPLOAD bestanden
Windows
Microsoft Visual Studio

Over APPXUPLOAD bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .appxupload is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Windows 8 App Upload Package beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.