Hoofd : Bestandsextensies : .apm Het dossier

.apm Bestandsextensie

Bestandstype Aldus Placeable Metafile Image

Ontwikkelaar Adobe Systems
Categorie Rasterafbeeldingsbestanden
Formaat Binary

.APM optienummer

Metabestandafbeelding gemaakt door veel Windows-programma's oorspronkelijk ontworpen om afbeeldingen op uitvoerapparaten te schalen; bevat een afbeelding en metafile header-informatie; vergelijkbaar met het bestand .WMF , behalve dat het een voorafgaande header van 22 bytes bevat.

Meer informatie

APM-bestanden kunnen niet native worden gebruikt door de Windows API-metabestandsfuncties GetMetaFile (), CopyMetaFile () en PlayMetaFile (). Ze moeten eerst worden ontdaan van hun header van 22 bytes, die kan worden aangevuld met het Microsoft-programma Wmapmf.exe.

Programma's die openen APM bestanden
Windows
GIMP
fCoder Group Image Converter Plus
Wmapmf.exe
Linux
GIMP
Macintosh
GIMP

Over APM bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .apm is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Aldus Placeable Metafile Image beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.