Hoofd : Bestandsextensies : .apd Het dossier

.apd Bestandsextensie

Bestandstype1 ACDSee Photo Document

Ontwikkelaar ACD Systems
Categorie Rasterafbeeldingsbestanden
Formaat Binary

Wat is APD file?

Rasterafbeeldingsbestand gemaakt door ACDSee Photo Editor, een programma dat wordt gebruikt om digitale foto's te bewerken; slaat de basisafbeelding op, evenals eventuele wijzigingen die zijn aangebracht; kan worden teruggezet naar de originele afbeelding.

Meer informatie

APD-bestanden worden opgeslagen in een eigen indeling, maar kunnen worden geëxporteerd naar veelgebruikte indelingen voor rasterafbeeldingen, zoals .BMP , .JPG , .GIF en .PNG .

Programma's die openen APD bestanden
Windows
ACD Systems ACDSee
ACDSee Photo Editor 10
Macintosh
ACD Systems ACDSee Mac Pro 3

Bestandstype2 Eclipse Plugin Descriptor File

Ontwikkelaar GNstudio
Categorie Plugin bestanden
Formaat XML

.APD optienummer2

XML-gebaseerd bestand dat de pseudocode beschrijft van een klasse of programma dat is ontwikkeld in de Eclipse-programmeeromgeving; waarnaar wordt verwezen door de Eclipse-plug-in en wordt gebruikt om de programmabroncode te genereren; kan code bevatten die is geschreven in de ActionScript-programmeertaal.

Meer informatie

APD-bestanden kunnen worden gemaakt en geopend met behulp van APDT (de Agile Pseudocode Development Tool), ontwikkeld door GNstudio.

Programma's die openen APD bestanden
Windows
GNstudio APDT

Over APD bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .apd is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Eclipse Plugin Descriptor File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.