Hoofd : Bestandsextensies : .ap Het dossier

.ap Bestandsextensie

Bestandstype1 ArtPro File

Ontwikkelaar Esko
Categorie Pagina-indeling Bestanden
Formaat N/A

Wat is AP file?

Layoutdocument gemaakt door Esko ArtPro, een prepress-afdrukeditor; bevat een ArtPro-project, dat de lay-out, lagen, tekst, kleuren en barcodes van uw ontwerp bevat.

Meer informatie

ArtPro is ontworpen om de efficiëntie van preproductie-afdelingen voor verpakkingen te verhogen. Hiermee kunt u de exacte lay-out van uw ontwerp maken met behulp van afbeeldingen van industriestandaard toepassingen, zoals Illustrator en Photoshop. ArtPro gebruikt het AP-bestand om de bewerkingen die u in uw document hebt aangebracht op te slaan, op fouten te controleren en een 3D-weergave van uw afdruk te bekijken.

Programma's die openen AP bestanden
Macintosh
Esko ArtPro

Bestandstype2 Active Page

Ontwikkelaar Fifth Generation Systems
Categorie Web-bestanden
Formaat N/A

.AP optienummer2

Actieve webpagina met zowel HTML als JavaScript, .FGL code of code geschreven in een andere scripttaal; vereist ondersteunende software op de webserver om uit te voeren; kan worden gebruikt om dynamische webpagina's te genereren.

Meer informatie

Een AP-pagina lijkt op een .PHP of .ASP -pagina, maar gebruikt een generieke extensie omdat deze meerdere soorten code kan bevatten. AP-bestanden worden herkend door het Open5g-platform.

Programma's die openen AP bestanden
Windows
Run from a Web server with Open5g FifthGen engine
Linux
Run from a Web server with Open5g FifthGen engine

Over AP bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .ap is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Active Page beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.