Hoofd : Bestandsextensies : .annot Het dossier

.annot Bestandsextensie

Bestandstype Adobe Digital Editions Annotations File

Ontwikkelaar Adobe Systems
Categorie Misc-bestanden
Formaat Binary

.ANNOT optienummer

Bestand gemaakt door Adobe Digital Editions (ADE), een ePublication-lezer; kan bladwijzers, markeringen en tekstnotities bevatten voor een .EPUB -bestand; vaak verwezen door een bijbehorend manifest.xml-bestand; gebruikt voor het opslaan en laden van door gebruikers gegenereerde annotaties.

Meer informatie

In Windows worden ANNOT-bestanden opgeslagen in de map \ Digital Editions \ Annotations \ in de map Documents van de gebruiker. Voor Mac OS X worden ze opgeslagen in de map [user] / My Documents / Digital Editions / Annotations /. ANNOT-bestanden gebruiken vaak de titel van de ePublication als prefix voor bestandsnamen.

Omdat ANNOT-bestanden XML-opmaak gebruiken, kunt u ze bekijken met een teksteditor.

Programma's die openen ANNOT bestanden
Windows
Adobe Digital Editions
Macintosh
Adobe Digital Editions

Over ANNOT bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .annot is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Adobe Digital Editions Annotations File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.