Hoofd : Bestandsextensies : .anme Het dossier

.anme Bestandsextensie

Bestandstype Anime Studio Document

Ontwikkelaar Smith Micro
Categorie Gegevensbestanden
Formaat Binary

.ANME optienummer

Een ANME-bestand is een animatieproject gemaakt met Anime Studio, een teken- en animatieprogramma. Het slaat het personagemodel en de afbeeldingen op, evenals een tijdlijn en een animatie-keyframes. ANME-bestanden ondersteunen ook geïmporteerde audio, gesimuleerde natuurkunde en speciale effecten.

Meer informatie

Anime Studio-documenten worden gebruikt voor het maken van 2D- en 3D-anime-video's. Ze kunnen worden geëxporteerd naar .AVI en .SWF -formaten en kunnen worden geüpload naar YouTube en Facebook. ANME-bestanden kunnen ook worden gebruikt voor het opslaan en verspreiden van tekenpakketten.

Het ANME-bestand is ook vervangen door het .ANIME -bestand om projecten op te slaan. ANME-bestanden worden echter nog steeds ondersteund door Anime Studio.

OPMERKING: Anime Studio is hernoemd tot Moho met de release van versie 12.

Programma's die openen ANME bestanden

Over ANME bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .anme is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Anime Studio Document beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.