Hoofd : Bestandsextensies : .amc Het dossier

.amc Bestandsextensie

Bestandstype1 Ant Movie Catalog File

Ontwikkelaar Ant Movie Catalog
Categorie Gegevensbestanden
Formaat N/A

Wat is AMC file?

Gegevensbestand gemaakt door Ant Movie Catalog, een programma dat wordt gebruikt voor het organiseren van verzamelingen films, dvd's, cd's en tapes; slaat informatie op voor verschillende filmtitels, zoals titel, regisseur, producent, jaar en video-indeling; kan in HTML-indeling worden weergegeven om te bekijken en te delen met anderen.

Programma's die openen AMC bestanden

Bestandstype2 AMC Video File

Ontwikkelaar N/A
Categorie Videobestanden
Formaat Binary

.AMC optienummer2

Een AMC-bestand is een videobestand gemaakt in de Adaptive Modulation and Coding (AMC) -indeling. Het is ontworpen voor het verzenden van multimediagegevens tussen mobiele apparaten.

Meer informatie

Het AMC-formaat is een variatie op het 3GPP-formaat ( .3GP bestanden) waarmee kan worden onderhandeld over de videokwaliteit op basis van de kanaalvoorwaarden tussen mobiele apparaten.

Programma's die openen AMC bestanden
Windows
Apple QuickTime Player
PEGASYS TMPGEnc MovieStyle
Okino Computer Graphics PolyTrans
Macintosh
Apple QuickTime Player

Over AMC bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .amc is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype AMC Video File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.