Hoofd : Bestandsextensies : .am Het dossier

.am Bestandsextensie

Bestandstype1 Automake Makefile Template

Ontwikkelaar Automake
Categorie Ontwikkelaarsbestanden
Formaat Text

Wat is AM file?

Bestand gebruikt door Automake, een programma dat wordt gebruikt voor het genereren van Makefiles; bevat een Makefile-sjabloon, die de informatie bevat die nodig is om geldige Makefile-syntaxis te genereren; helpt programmeurs bij het definiëren van een Makefile met een hogere-orde-taal in plaats van het schrijven van Makefile-syntax op een laag niveau.

Meer informatie

OPMERKING: Een Makefile verklaart hoe een programma te compileren en te koppelen en wordt uitgevoerd met de opdracht Unix make. Makefiles hebben de bestandsnaam Makefile.

Programma's die openen AM bestanden
Windows
IDM UltraEdit
Linux
Automake
IDM UltraEdit
Macintosh
IDM UltraEdit

Bestandstype2 Anark Media File

Ontwikkelaar Anark
Categorie Videobestanden
Formaat Binary

.AM optienummer2

Bestand gemaakt door Anark Media Studio, een programma dat wordt gebruikt voor het publiceren van interactieve multimediapresentaties; gebruikt als een publicatie-indeling die kan worden geïmplementeerd binnen een webpagina en kan worden bekeken met een webbrowser waarop de Anark Client-plug-in is geïnstalleerd; kan ook worden gebruikt voor stand-alone afspelen met Anark Media Player.

Programma's die openen AM bestanden

Over AM bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .am is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Anark Media File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.