Hoofd : Bestandsextensies : .aia Het dossier

.aia Bestandsextensie

Bestandstype1 MIT App Inventor Source Code File

Ontwikkelaar MIT
Categorie Ontwikkelaarsbestanden
Formaat N/A

Wat is AIA file?

Broncodebestand gemaakt en gebruikt door App Inventor, webprogramma dat door beginnende ontwikkelaars wordt gebruikt om applicaties voor Android-apparaten te maken; bevat de broncode-blokken van een applicatieproject in ontwikkeling.

Meer informatie

App Inventor is een op blokken gebaseerde programmeertool die de broncode in het AIA-bestand gebruikt om applicaties te maken. Het AIA-bestand wordt ook gebruikt om projecten van en naar een computer naar het webprogramma te exporteren en importeren. U kunt uw project delen in een uitvoerbaar formulier, het .APK -bestand, in plaats van het broncodeformulier.

Om het AIA-bestand te exporteren, selecteert u "Projecten" en kiest u Geselecteerd project exporteren (.aia) naar mijn computer. Om het AIA-bestand te importeren, selecteert u "Projecten" en kiest u Project (.aia) importeren van mijn computer ... of van een repository ...

Programma's die openen AIA bestanden

Bestandstype2 Adobe Illustrator Action File

Ontwikkelaar Adobe Systems
Categorie Instellingen bestanden
Formaat Text

.AIA optienummer2

Bestand gemaakt door Adobe Illustrator, een toepassing voor vectorillustraties; bevat een of meer acties vastgelegd in Illustrator; vaak gebruikt voor het automatiseren van algemene bewerkingsstappen en voor batchverwerking van afbeeldingen.

Meer informatie

AIA-bestanden worden in platte tekst opgeslagen en kunnen met een teksteditor worden bekeken.

Programma's die openen AIA bestanden
Windows
Adobe Illustrator
Macintosh
Adobe Illustrator

Over AIA bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .aia is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Adobe Illustrator Action File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.