Hoofd : Bestandsextensies : .agd Het dossier

.agd Bestandsextensie

Bestandstype1 AgileGraph Data File

Ontwikkelaar AgileGraph
Categorie Gegevensbestanden
Formaat N/A

Wat is AGD file?

Gegevensbestand gemaakt door AgileGraph, een programma dat gegevens uit verschillende bronnen, waaronder Microsoft Excel en .CSV bestanden, importeert en visualiseert; bevat onbewerkte geïmporteerde gegevens die kunnen worden gefilterd door AgileGraph; kunnen worden weergegeven als diagrammen, grafieken of tabellen binnen het programma.

Programma's die openen AGD bestanden
Windows
AgileGraph

Bestandstype2 Agile Advantage E-mail Attachment

Ontwikkelaar Oracle
Categorie Misc-bestanden
Formaat N/A

.AGD optienummer2

E-mailbijlage aangemaakt door Agile Advantage, een product lifecycle management (PLM) applicatie; opgeslagen in een eigen indeling die kan worden geopend en geïmporteerd door Agile-software; gebruikt voor het verzenden van gegevens via e-mail tussen gebruikers van Agile Advantage.

Meer informatie

Oracle heeft Agile Software Corporation in mei 2007 overgenomen. Agile Advantage wordt nu Oracle Agile PLM genoemd.

Programma's die openen AGD bestanden
Windows
Oracle Agile PLM
Agile Advantage

Over AGD bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .agd is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Agile Advantage E-mail Attachment beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.