Hoofd : Bestandsextensies : .afp Het dossier

.afp Bestandsextensie

Bestandstype1 Advanced Function Presentation File

Ontwikkelaar N/A
Categorie Pagina-indeling Bestanden
Formaat N/A

Wat is AFP file?

Gegevensformaat dat wordt gebruikt voor transactionele afdrukdoeleinden; geformatteerd met behulp van een object-georiënteerde paginabeschrijvingstaal (PDL) genaamd de Mixed Object Document Content Architecture, ook bekend als de AFP Data Stream (AFPDS).

Meer informatie

AFP-bestanden worden herkend door hardware die het printprotocol "Intelligent Printer Data Stream" ondersteunt. Veel gebruikt door printers in mainframe-omgevingen.

Programma's die openen AFP bestanden
Windows
Xenos d2e Vision
Xenos d2e Platform
Pagetec AFP-View

Bestandstype2 FileProtector Encrypted File

Ontwikkelaar AndrosaSoft
Categorie Gecodeerde bestanden
Formaat N/A

.AFP optienummer2

Bestand versleuteld met Androsa FileProtector, een professioneel freeware bestandencryptieprogramma voor Windows; beschermt elk type bestand door de inhoud te coderen met een geavanceerd cryptografiesysteem.

Meer informatie

Versleutelingsalgoritmen die door FileProtector worden ondersteund, omvatten AES (256-bits / 192-bits / 128-bits), TripleDES (192-bits) en DES (64-bits) codering.

Programma's die openen AFP bestanden
Windows
Androsa FileProtector

Over AFP bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .afp is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype FileProtector Encrypted File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.