Hoofd : Bestandsextensies : .afi Het dossier

.afi Bestandsextensie

Bestandstype AOMEI Backupper File Backup File

Ontwikkelaar AOMEI
Categorie Backup bestanden
Formaat N/A

.AFI optienummer

Back-upinstallatiekopie gebruikt door AOMEI Backupper, een back-up- en herstelprogramma van Windows; bevat een back-up van een bestand dat kan worden gebruikt om een bestand te herstellen wanneer het bestand beschadigd is of verloren is gegaan.

Meer informatie

Als u een back-up van een AFI-bestand wilt maken, selecteert u 'Backup' en kiest u 'File Backup'. Selecteer het bestand waarvan u een back-up wilt maken en waar u het AFI-bestand wilt opslaan en klik op "Start Backup". OPMERKING OPMERKING: AOMEI Backupper maakt gebruik van het .ADI -bestand voor het opslaan van back-upbestanden voor schijfafbeeldingen.

Programma's die openen AFI bestanden
Windows
AOMEI Backupper

Over AFI bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .afi is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype AOMEI Backupper File Backup File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.