Hoofd : Bestandsextensies : .aex Het dossier

.aex Bestandsextensie

Bestandstype1 After Effects Plug-in

Ontwikkelaar Adobe Systems
Categorie Plugin bestanden
Formaat Binary

Wat is AEX file?

Een AEX-bestand is een plug-in die wordt gebruikt door Adobe After Effects en Premiere Pro, professionele videobewerkingstoepassingen. Het slaat inhoud op die de functionaliteit van de After Effects-applicatie uitbreidt, zoals ondersteuning voor Camera Raw-bestanden of videofilters. AEX-bestanden worden geschreven in de C / C ++ programmeertaal.

Meer informatie

Er zijn verschillende plug-ins geïnstalleerd met After Effects. Ze kunnen echter ook worden gemaakt en verkocht door externe ontwikkelaars. U kunt een plug-in installeren om de functionaliteit van After Effects uit te breiden door deze in de plug-insmap te plaatsen.

AEX-plug-ins worden opgeslagen in de volgende map:

Mogelijk hebt u om After Effects opnieuw te starten om een nieuw geïnstalleerde plug-in te gebruiken.

Programma's die openen AEX bestanden

Bestandstype2 Alpha Five Compiled Global Functions File

Ontwikkelaar Alpha Software
Categorie Web-bestanden
Formaat Binary

.AEX optienummer2

Bestand gemaakt door Alpha Five, een programma dat wordt gebruikt om webtoepassingen te maken; winkels gecompileerde Xbasic event handler programmacode, die globale functies voor de applicatie bevat; waarnaar verwezen wordt als een bibliotheek door Alpha Five grid-componenten.

Meer informatie

AEX-bestanden kunnen worden gemaakt door de compileerfuncties in een AEX-bestand te controleren? optie bij het maken van een webtoepassing. Het gegenereerde AEX-bestand gebruikt standaard dezelfde prefixnaam als het bijbehorende .ADB -bestand.

Programma's die openen AEX bestanden

Over AEX bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .aex is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Alpha Five Compiled Global Functions File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.