Hoofd : Bestandsextensies : .aet Het dossier

.aet Bestandsextensie

Bestandstype After Effects Project Template

Ontwikkelaar Adobe Systems
Categorie Videobestanden
Formaat Binary

.AET optienummer

Een AET-bestand is een projectsjabloon gemaakt door After Effects, een applicatie voor videoproductie. Het bevat een videosamenstellingssjabloon, die kan worden gebruikt als startpunt voor het maken van meerdere .AEP videoprojecten. AET-bestanden kunnen audio, afbeeldingen en videoclips, een tijdlijn en verschillende effecten die kunnen worden toegepast op de film bevatten.

Meer informatie

AET-bestand geopend in Adobe After Effects CC 2017

Het AET-bestand is een van de twee bestandstypen die worden gebruikt om projectsjablonen voor videobewerking op te slaan in After Effects. Het hoofdformaat is het AET-bestand, dat wordt opgeslagen in binair formaat. De andere indelingssjablonen kunnen worden opgeslagen in het .AETX -bestand, dat een op tekst gebaseerde XML-sjabloon is.

Als u een After Effects-project wilt maken, selecteert u Bestand → Nieuw → Nieuw project en klikt u vervolgens op Bestand → Opslaan of Opslaan als → Opslaan als ... en kies "Adobe After Effects Template Project" in het vervolgkeuzemenu Bestandsindeling.

Als u een After Effects-project wilt openen, selecteert u Bestand → Project openen ....

Programma's die openen AET bestanden
Windows
Adobe After Effects
Macintosh
Adobe After Effects

Over AET bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .aet is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype After Effects Project Template beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.