Hoofd : Bestandsextensies : .aes Het dossier

.aes Bestandsextensie

Bestandstype1 AES Crypt Encrypted File

Ontwikkelaar Packetizer
Categorie Gecodeerde bestanden
Formaat Binary

Wat is AES file?

Bestand gecodeerd door AES Crypt, een programma dat wordt gebruikt voor het beveiligen van bestanden met AES-codering; slaat een bestand op dat is beveiligd met een 256-bits coderingsalgoritme en een wachtwoord; vereist het wachtwoord dat is gebruikt om het bestand te coderen om het bestand terug te decoderen naar het origineel.

Meer informatie

AES-bestanden zijn handig voor het beschermen van gevoelige persoonlijke en zakelijke documenten. AES Crypt-gebruikers coderen vaak documenten en verzenden deze via e-mail.

Wanneer AES Crypt een gecodeerd bestand maakt, voegt het de extensie ".aes" toe aan de bestandsnaam. Wanneer AES Crypt bijvoorbeeld een document met de naam mydocument.docx codeert, wordt een nieuw bestand met de naam mydocument.docx.aes gemaakt. U kunt dubbelklikken op dit bestand en het wachtwoord typen om toegang te krijgen tot het originele bestand.

OPMERKING: aangezien AES een veel voorkomende vorm van codering is, kunnen andere coderingsprogramma's ook de extensie ".aes" gebruiken.

Programma's die openen AES bestanden

Bestandstype2 ooVoo Log File

Ontwikkelaar ooVoo
Categorie Gegevensbestanden
Formaat N/A

.AES optienummer2

Logbestand gemaakt door ooVoo, een gratis videochat, spraakoproep en berichtentoepassing; slaat een record op van ooVoo-activiteit die naar het ooVoo-ondersteuningsteam wordt verzonden wanneer debugging nodig is.

Meer informatie

U moet logbestanden inschakelen zodat de ooVoo ze kunnen maken. Selecteer ooVoo → Voorkeuren ... → Ondersteuning en vink het selectievakje "Debugregistratie inschakelen" aan.

In Mac OS X worden de AES-bestanden opgeslagen in de volgende directory: /Users/[gebruikersnaam]/Library/Containers/com.oovoo.mac/Data/Library/ Logs / ooVoo

In Windows gebruiken ooVoo-logbestanden de .OVOLOG -extensie.

Programma's die openen AES bestanden
Macintosh
ooVoo

Over AES bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .aes is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype ooVoo Log File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.