Hoofd : Bestandsextensies : .aepx Het dossier

.aepx Bestandsextensie

Bestandstype After Effects XML Project

Ontwikkelaar Adobe Systems
Categorie Videobestanden
Formaat XML

.AEPX optienummer

Een AEPX-bestand is een projectbestand gemaakt door Adobe After Effects, een applicatie voor videobewerking. Het bevat een videosamenstelling, met verwijzingen naar video-items, instellingen voor bewegende beelden en visuele effecten. AEPX-bestanden worden gebruikt voor het maken van professionele videoproducties.

Meer informatie

AEPX-bestand geopend in Adobe After Effects CC 2019

Het AEPX-bestand is een van de twee bestandstypen die worden gebruikt om videobewerkingsprojecten op te slaan in After Effects. Het hoofdformaat is het bestand .AEP , dat in binair formaat wordt opgeslagen. Het andere formaat waarin een project kan worden opgeslagen, is het AEPX-bestand, dat een op tekst gebaseerd XML-projectbestand is.

Projecten met nabewerkingen kunnen ook als sjablonen worden opgeslagen. Eén bestandstype dat wordt gebruikt om sjablonen op te slaan, is het .AET binaire project en het andere is .AETX XML-project.

Als u een After Effects-project wilt maken, selecteert u Bestand → Nieuw → Nieuw project en vervolgens klikt u op Bestand → Een kopie opslaan als XML ....

Als u een After Effects-project wilt openen, selecteert u Bestand → Project openen ...

Programma's die openen AEPX bestanden
Windows
Adobe After Effects
Macintosh
Adobe After Effects

Over AEPX bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .aepx is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype After Effects XML Project beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.