Hoofd : Bestandsextensies : .aep Het dossier

.aep Bestandsextensie

Bestandstype1 After Effects Project

Ontwikkelaar Adobe Systems
Categorie Videobestanden
Formaat N/A

Wat is AEP file?

Een AEP-bestand is een videobewerkingsproject gemaakt met Adobe After Effects. Het bevat een videosamenstelling met audio, afbeeldingen en videoclips, een tijdlijn en verschillende effecten die op de film kunnen worden toegepast. AEP-bestanden worden gebruikt voor het maken van professionele videoproducties.

Meer informatie

AEP-bestand geopend in Adobe After Effects CC 2019

Het AEP-bestand is een van de twee bestandstypen die worden gebruikt om videobewerkingsprojecten op te slaan in After Effects. Het hoofdformaat is het AEP-bestand, dat wordt opgeslagen in binair formaat. De andere indelingsprojecten die kunnen worden opgeslagen, is het .AEPX -bestand, dat een op tekst gebaseerd XML-projectbestand is.

After Effects-projecten kunnen als sjablonen worden opgeslagen. Eén bestandstype dat wordt gebruikt om sjablonen op te slaan, is het .AET binaire project en het .AETX XML-project.

Als u een After Effects-project wilt maken, selecteert u Bestand → Nieuw → Nieuw project en klikt u vervolgens op Bestand → Opslaan of Opslaan als → Opslaan als ....

Om een After Effects-project te openen, selecteer Bestand → Project openen ....

Programma's die openen AEP bestanden
Windows
Adobe After Effects
Macintosh
Adobe After Effects

Bestandstype2 Activ E-Book Project

Ontwikkelaar Answers 2000
Categorie eBook-bestanden
Formaat N/A

.AEP optienummer2

Elektronisch boek of e-book, gemaakt met de Activ E-Book-compiler; bevat pagina's die als een fysiek boek kunnen worden gelezen; kan tekst en afbeeldingen bevatten, maar ook animaties, hypertextnavigatie (links), JavaScript en Java-applets.

Meer informatie

Een Activ E-Book-project kan worden opgeslagen als een standaard uitvoerbaar bestand ( .EXE ), dat op een computer met Windows 95 of hoger wordt uitgevoerd.

Programma's die openen AEP bestanden
Windows
Answers 2000 Activ E-Book Compiler

Bestandstype3 Advanced Encryption Package Encrypted File

Ontwikkelaar InterCrypto
Categorie Gecodeerde bestanden
Formaat Binary

.AEP optienummer3

Bestand versleuteld met Advanced Encryption Package (AEP), een programma dat wordt gebruikt voor het beveiligen van bestanden voor opslag en overdracht; kan met een wachtwoord worden beveiligd en beveiligd met behulp van een van de verschillende versleutelingsmethoden die door de software worden geboden.

Programma's die openen AEP bestanden

Over AEP bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .aep is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Advanced Encryption Package Encrypted File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.