Hoofd : Bestandsextensies : .adi Het dossier

.adi Bestandsextensie

Bestandstype1 AOMEI Backupper Disk Backup File

Ontwikkelaar AOMEI
Categorie Backup bestanden
Formaat Binary

Wat is ADI file?

Schijfimage gemaakt door AOMEI Backupper, een back-up- en herstelprogramma voor Windows-gebruikers; bevat een back-up van een harde schijf die kan worden gebruikt om harde schijven te herstellen wanneer gegevens verloren gaan of corruptie optreedt.

Meer informatie

ADI-bestanden kunnen worden gecomprimeerd en opgesplitst in meerdere bestanden om het afbeeldingsbestand kleiner te maken. U kunt ook het bestand verkleinen door ervoor te kiezen om alleen een back-up te maken van de gebruikte sectoren van bestandssystemen.

OPMERKING: Active @ Disk Image maakt ook gebruik van de extensie "adi" voor het opslaan van back-upbestanden voor schijfafbeeldingen.

Programma's die openen ADI bestanden
Windows
AOMEI Backupper

Bestandstype2 Active@ Disk Image Backup File

Ontwikkelaar Active@ Data Recovery Software
Categorie Backup bestanden
Formaat Binary

.ADI optienummer2

schijfkopie gemaakt door Active @ Disk Image, een back-up- en herstelprogramma; kan een back-up van een harde schijf, mediaschijf of ander extern opslagapparaat bevatten; kan deel uitmaken van een gesplitst archief of een volledige back-up.

Meer informatie

ADI-bestanden kunnen worden gebruikt voor volledige systeemback-up's en -herstel, evenals voor gedeeltelijke back-ups van bestandssystemen. Ze slaan alleen de bezette sectoren van een schijf op en gebruiken compressie, wat helpt om de omvang van de back-up te verkleinen.

Actieve @ Disk Image-namen splitsen archieven op met behulp van de back-upnaam gevolgd door het nummer in de reeks. Een splitsenarchief met twee bestanden voor "MyBackup" heeft bijvoorbeeld de bestanden MyBackup1.adi en MyBackup2.adi.

Programma's die openen ADI bestanden

Bestandstype3 Dynamics AX Developer Documentation Index File

Ontwikkelaar Microsoft
Categorie Misc-bestanden
Formaat N/A

.ADI optienummer3

bevat een index van ontwikkelaarsdocumentatie ( .ADD ) bestanden die worden gebruikt door Microsoft Dynamics AX-software; biedt snellere toegang en zoekmogelijkheden voor de help-documentatie.

Programma's die openen ADI bestanden
Windows
Microsoft Dynamics AX

Bestandstype4 AutoCAD Device-Independent Binary Plotter File

Ontwikkelaar Autodesk
Categorie CAD-bestanden
Formaat Binary

.ADI optienummer4

Monochrome afbeelding gegenereerd door AutoCAD, een CAD-toepassing die wordt gebruikt om 2D- en 3D-ontwerpen te maken; bevat een zwart-witafbeelding die is geplot uit een vectorgebaseerde tekening; gebruikt voor het opslaan van geplotte ontwerpconcepten.

Programma's die openen ADI bestanden
Windows
Autodesk AutoCAD
Macintosh
Autodesk AutoCAD

Bestandstype5 Amateur Data Interchange Format

Ontwikkelaar Raymond R. Ortgiesen IV
Categorie Gegevensbestanden
Formaat N/A

.ADI optienummer5

Een ADI-bestand is een gegevensbestand dat is opgeslagen in het ADIF-formaat (Amateur Data Interchange Format). Het bevat contactgegevens in platte tekst die wordt uitgewisseld tussen software voor het loggen van amateurradio's. ADI-bestanden worden voornamelijk gebruikt om logboeken over te zetten.

Meer informatie

ADIF wordt gebruikt in de Amateur Radio Service, die bestaat uit amateurs die radiotechnologie als een hobby gebruiken. Het formaat werd uitgebracht in 1996 en werd door verschillende Amateurfunk-programma's overgenomen als het uniforme format voor het uitwisselen van logs tussen liefhebbers van amateurradio's. Er zijn drie specificaties van ADIF. ADI-bestanden kunnen door elke specificatie van het formaat worden gebruikt, maar ADX-bestanden (opgeslagen in een XML-indeling) worden voornamelijk gebruikt door de derde specificatie van ADIF.

OPMERKING: ADI-bestanden worden ook opgeslagen als .ADIF bestanden .

Programma's die openen ADI bestanden

Over ADI bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .adi is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Amateur Data Interchange Format beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.