Hoofd : Bestandsextensies : .ade Het dossier

.ade Bestandsextensie

Bestandstype Access Project Extension

Ontwikkelaar Microsoft
Categorie Database bestanden
Formaat Binary

.ADE optienummer

databaseprojectbestand gemaakt door Microsoft Access, een desktop databaseprogramma; bevat alle gegevens die zijn opgeslagen in een .ADP -project, behalve dat de modules die zijn geschreven in de programmeertaal Visual Basic for Applications (VBA) worden gecompileerd en de broncode wordt verwijderd.

Meer informatie

ADE-bestanden worden ook gecomprimeerd, zodat ze de bestandsgrootte verkleinen en de prestaties in Access optimaliseren. Zelfs met de comprimering van bestandscompressie en broncode gedragen alle databasecomponenten in een ADE-bestand zich op dezelfde manier als het bestaande ADP-projectbestand.

OPMERKING: ADE-projecten helpen bij het beschermen van de eigen VBA-broncode door het origineel niet toe te staan broncode die kan worden bekeken of bewerkt.

Programma's die openen ADE bestanden
Windows
Microsoft Access

Over ADE bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .ade is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Access Project Extension beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.