Hoofd : Bestandsextensies : .acid Het dossier

.acid Bestandsextensie

Bestandstype ACID Encrypted File

Ontwikkelaar Data on Acid
Categorie Gecodeerde bestanden
Formaat N/A

.ACID optienummer

Een ACID-bestand is een bestand dat is gecodeerd door het ACiD-algoritme. Het slaat een bestand op dat hoogstwaarschijnlijk vertrouwelijke informatie bevat, zoals financiële, federale, commerciële en persoonlijke gegevens.

Meer informatie

ACiD (A Covert Identity) is een applicatie die wordt gebruikt om bestanden met gevoelige informatie te coderen. Het kan een bestand of een volledige map versleutelen met een coderingssleutel die is gegenereerd door een quantum random number generator. Het programma kan worden gebruikt om bestanden op uw computer te beveiligen of wanneer u bestanden via e-mail verzendt.

OPMERKING: AciD wordt beëindigd en is niet langer beschikbaar.

Programma's die openen ACID bestanden
Windows
ACiD

Over ACID bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .acid is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype ACID Encrypted File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.