Hoofd : Bestandsextensies : .accountpicture-ms Het dossier

.accountpicture-ms Bestandsextensie

Bestandstype Windows 8 Account Picture File

Ontwikkelaar Microsoft
Categorie Rasterafbeeldingsbestanden
Formaat Binary

.ACCOUNTPICTURE-MS optienummer

Bestand gebruikt door het Windows 8-besturingssysteem; slaat de accountafbeelding van de gebruiker op, wat de afbeelding is die op het startscherm van Windows 8 in de rechterbovenhoek verschijnt; bevat vaak een foto van de persoon die is vastgelegd met de webcam van de computer.

Meer informatie

In Windows 8 kunt u uw accountafbeelding wijzigen door op uw gebruikersnaam te klikken in de rechterbovenhoek van het startscherm en vervolgens "Accountafbeelding wijzigen" te kiezen in het vervolgkeuzemenu. In het venster Aanpassen dat verschijnt, kunt u een afbeeldingsbestand kiezen door op de knop Bladeren te klikken, of u kunt een foto maken met uw webcam door de optie Camera te selecteren.

ACCOUNTPICTURE-MS-bestanden worden in een eigen formaat en kan niet worden bekeken met een standaard image viewer. Ze bevinden zich in de volgende map:

C: \ Gebruikers \ [gebruiker] \ AppData \ Roaming \ Microsoft \ Windows \ AccountPictures \

OPMERKING: tijdens de Windows 8-bèta, Microsoft heeft de .USERTILE-MS extensie gebruikt voor accountafbeeldingen. Deze bestanden werden "gebruikerstegels" genoemd. Microsoft heeft echter de term "accountfoto" gebruikt voor de definitieve versie van Windows 8.

Programma's die openen ACCOUNTPICTURE-MS bestanden
Windows
Microsoft Windows

Over ACCOUNTPICTURE-MS bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .accountpicture-ms is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Windows 8 Account Picture File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.