Hoofd : Bestandsextensies : .aba Het dossier

.aba Bestandsextensie

Bestandstype1 Palm Address Book Archive

Ontwikkelaar Palm
Categorie Backup bestanden
Formaat Binary

Wat is ABA file?

Adresboekarchiefbestand gemaakt door mobiele Palm-apparaten; bevat contactpersonenboekingen met naam, organisatie, e-mailadres, telefoonnummer, titel en foto's; gebruiken om persoonlijke en professionele contacten tussen computers en mobiele apparaten te back-uppen en te synchroniseren.

Programma's die openen ABA bestanden
Windows
Palm Desktop

Bestandstype2 Avant Browser Add-on File

Ontwikkelaar Avant Force
Categorie Plugin bestanden
Formaat Binary

.ABA optienummer2

Add-on-bestand gebruikt door Avant, een webbrowserprogramma dat is gebouwd bovenop Microsoft Internet Explorer; bevat verpakte add-on inhoud; gebruikt om Avant Browser uit te breiden met nieuwe tools, mogelijkheden en look and feel-opties.

Meer informatie

ABA add-on-bestanden kunnen worden geïnstalleerd via de volgende menuoptie in Avant Browser: Hulpmiddelen → Avant Browser Opties → Add-ons. Ze kunnen ook worden geïnstalleerd door te verwijzen naar een bestand met behulp van het "aba: //" -protocol.

Programma's die openen ABA bestanden

Over ABA bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .aba is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Avant Browser Add-on File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.