Hoofd : Bestandsextensies : .a5w Het dossier

.a5w Bestandsextensie

Bestandstype1 Alpha Five Webpage File

Ontwikkelaar Alpha Software
Categorie Web-bestanden
Formaat Text

Wat is A5W file?

Server-side webpagina gebruikt door Alpha Five, een tool voor snelle applicatie-ontwikkeling (RAD) die wordt gebruikt voor het maken van webapplicaties; vergelijkbaar met een .ASP of .PHP pagina, maar is geschreven met de Alpha Five-syntaxis; bevat vaak dynamische webpagina-componenten zoals dialogen en formulieren; gebruikt voor het ontwikkelen van desktopachtige applicaties die worden uitgevoerd in een webbrowser.

Meer informatie

A5W-bestanden bevatten standaard webpagina-code en broncode die is geschreven met behulp van de Alpha Five-syntaxis. De Alpha Five-broncode wordt begrensd door de open en de close-tags <% a5 en a5 & gt ;. Wanneer de webbrowser van een gebruiker een A5W-webpagina opvraagt, parseert de Alpha Five-server de alfa-vijf-broncode en retourneert de resulterende webpagina vervolgens naar de browser van de gebruiker.

OPMERKING: aangezien A5W-bestanden webpagina's zijn, ziet u mogelijk een achter ".a5w" in de URL van uw browser wanneer u naar een pagina van de Alpha Five-applicatie gaat, op dezelfde manier als hoe u een ".html" zou zien voor een gewone HTML-webpagina.

Programma's die openen A5W bestanden

Bestandstype2 Authorware 5 Windows File

Ontwikkelaar Adobe Systems
Categorie Gegevensbestanden
Formaat Binary

.A5W optienummer2

Unpackaged Authorware-project gemaakt met Authorware 5 voor Windows; bewerkbare projectindeling die nog niet is verpakt voor distributie.

Meer informatie

Authorware 7 was de laatste versie die Macromedia had ontwikkeld voordat Macromedia werd overgenomen door Adobe Systems.

Programma's die openen A5W bestanden
Windows
Adobe Authorware
Macintosh
Adobe Authorware

Over A5W bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .a5w is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Authorware 5 Windows File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.