Hoofd : Bestandsextensies : .8ca Het dossier

.8ca Bestandsextensie

Bestandstype TI-84 Plus C Image Var Format

Ontwikkelaar Texas Instruments
Categorie Rasterafbeeldingsbestanden
Formaat N/A

.8CA optienummer

Beeldformaat, bekend als Image Var, gebruikt door TI-84 Plus C grafische rekenmachines voor achtergrondafbeeldingen; gebruikt 16-bits kleuren.

Meer informatie

Het 8CA Image Var-bestand wordt gemaakt bij het converteren van JPEG-, PNG-, BMP-, TIF- of GIF-afbeeldingen met behulp van de TI Connect-software. De afbeelding wordt verkleind naar 83 x 133 pixels wanneer deze wordt geconverteerd naar een Image Var-bestand en wordt opgeslagen in Archief-geheugen. Elk rekenmachinemodel heeft zijn eigen standaardafbeeldingen en er kunnen slechts tien afbeeldingen worden opgeslagen op de TI-84 Plus CE-rekenmachine.

Programma's die openen 8CA bestanden
Windows
Texas Instruments TI Connect CE
Linux
Texas Instruments TI Connect CE
Macintosh
Texas Instruments TI Connect CE

Over 8CA bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .8ca is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype TI-84 Plus C Image Var Format beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.