Hoofd : Bestandsextensies : .123 Het dossier

.123 Bestandsextensie

Bestandstype1 Lotus 1-2-3 Spreadsheet

Ontwikkelaar IBM
Categorie Spreadsheet-bestanden
Formaat Binary

Wat is 123 file?

Spreadsheet gemaakt door Lotus 1-2-3, onderdeel van IBM Lotus SmartSuite; organiseert gegevens in rijen en kolommen; functies kunnen worden toegepast op de gegevens in verschillende cellen, die automatisch de gegevens in andere cellen kunnen vullen.

Meer informatie

Lotus 1-2-3 werd voor het eerst ontwikkeld door Lotus Development Corporation, dat in 1995 door IBM werd gekocht. De "1-2-3" verwijst naar de drie belangrijkste mogelijkheden van het programma: 1) spreadsheetfuncties, 2 ) het maken van grafieken en diagrammen en 3) basale databasebewerkingen.

Programma's die openen 123 bestanden
Windows
Apache OpenOffice
IBM Collaboration Solutions
Corel Quattro Pro
Linux
Apache OpenOffice
Macintosh
Apache OpenOffice
Planamesa NeoOffice

Bestandstype2 PCB123 Circuit Board Design

Ontwikkelaar Sunstone Circuits
Categorie CAD-bestanden
Formaat N/A

.123 optienummer2

lay-out met printplaat (PCB) gemaakt met PCB123, een ontwerpprogramma voor PCB's; bevat een printplaatontwerp, dat meerdere componenten kan omvatten; ondersteunt 2, 4 en 6-laags printplaten met soldeermasker en zeefdrukopties.

Meer informatie

Voltooid PCB123-ontwerpen kunnen naar Sunstone Circuits worden verzonden voor productie. Assemblagecitaten worden binnen het programma verstrekt.

Programma's die openen 123 bestanden

Over 123 bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .123 is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype PCB123 Circuit Board Design beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.