Hoofd : Bestandsextensies : .001 Het dossier

.001 Bestandsextensie

Bestandstype1 Split Archive File

Ontwikkelaar N/A
Categorie Backup bestanden
Formaat Binary

Wat is 001 file?

Een 001-bestand is het eerste bestand van een gesplitst archief dat is gemaakt met verschillende hulpprogramma's voor het splitsen en samenvoegen van bestanden. Het wordt gebruikt om grote archieven op te splitsen in kleinere, beter beheersbare bestanden. 001-bestanden kunnen worden gebruikt voor het opslaan van bestanden op meerdere opslagapparaten, zoals USB-stations of cd's, of voor het maken van kleinere e-mailbijlagen.

Meer informatie

Een 001-bestand maakt deel uit van een groter archief, wat betekent dat er ten minste nog één gesplitst archief aan het bestand is gekoppeld. Elk deel van een gesplitst archief krijgt een oplopende nummerextensie, die .002 , .003 , enz. Is.

OPMERKING: Programma's zoals 7-Zip gebruiken samengestelde extensies voor gesplitste archieven. 7-Zip maakt bijvoorbeeld gesplitste archieven met de .7Z.001 , .7Z.002 , etc. extensies.

Programma's die openen 001 bestanden
Windows
7-Zip
Smith Micro StuffIt Deluxe for Windows
ESTsoft ALZip
Welltek 001 File Joiner & Splitter
Freebyte HJSplit
SplitJoin
OO1 File Manager
Smith Micro StuffIt Deluxe
Linux
Freebyte HJSplit for Java
Freebyte HJSplit for Linux
Macintosh
Smith Micro Stuffit Deluxe Mac
The Unarchiver
Split & Concat

Bestandstype2 Norton Ghost Disk Backup

Ontwikkelaar Symantec
Categorie Backup bestanden
Formaat N/A

.001 optienummer2

Back-up van een harde schijf gemaakt met Norton Ghost; gemaakt wanneer een back-up in meerdere bestanden wordt gesplitst vanwege de limiet van 2 GB bestandsgrootte in DOS; andere delen van de gesplitste back-up hebben extensies ".002," ".003," etc.

Meer informatie

Gesplitste back-ups gemaakt met Norton Ghost bevatten ook een .GHO -bestand, dat informatie bevat over de back-upbestanden en dat nodig is voor het terugzetten van de back-up.

OPMERKING: Norton Ghost is hernoemd als Ghost Solution Suite.

Programma's die openen 001 bestanden

Bestandstype3 Multimedia Fusion Backup File

Ontwikkelaar Clickteam
Categorie Ontwikkelaarsbestanden
Formaat N/A

.001 optienummer3

Backup van een project ( .MFA ) bestand gemaakt met Multimedia Fusion, een game-ontwikkelingsprogramma; gegenereerd door de functie Autobackup van het programma; staat toe dat het project wordt hersteld in het geval het originele bestand beschadigd raakt of per ongeluk wordt verwijderd.

Meer informatie

OPMERKING: Multimedia Fusion kan meerdere back-upbestanden maken met de extensies ".001," ".002," enz., afhankelijk van hoeveel back-upkopieën in de programmavoorkeuren zijn geselecteerd.

Programma's die openen 001 bestanden

Bestandstype4 Fax File

Ontwikkelaar N/A
Categorie Rasterafbeeldingsbestanden
Formaat Binary

.001 optienummer4

Faxbeeldbestand gemaakt door verschillende faxapparaten en softwareprogramma's; kan de afbeelding van de eerste pagina van een fax met meerdere pagina's bevatten, terwijl daaropvolgende pagina's de extensie ".002," ".003," enz. gebruiken; gebruikt om de beeldgegevens van ontvangen faxen op te slaan.

Programma's die openen 001 bestanden
Windows
AnyBizSoft Studio Batch Fax to PDF Converter
Linux
j2 Global Communications eFax

Bestandstype5 Snes9x Slot 2 Saved State

Ontwikkelaar The Snes9x Team
Categorie Spelbestanden
Formaat Binary

.001 optienummer5

Opgeslagen spelstatus gemaakt door Snes9x, een Super Nintendo Entertainment System (SNES) -emulator; bevat een momentopname van een spel opgeslagen in de tweede van negen slots (slots 1-9); gebruikt om SNES-geëmuleerde spelstatussen op te slaan en te laden.

Meer informatie

Opgeslagen game slots 1-9 corresponderen met bestandsextensies ".000" tot ".009" op de Windows-versie van Snes9x. Hun bestanden worden benoemd met behulp van de ROM-naam gevolgd door de respectievelijke slot-extensie. Bijvoorbeeld, GameA slot 2 heet GameA.001.

Opgeslagen staten worden opgeslagen in de map Save van een Snes9x-installatie. Op Mac-versies van Snes9x gebruiken opgeslagen staten de extensie .FRZ ("bevroren" staten).

OPMERKING: In tegenstelling tot een normale opgeslagen spelstatus, die alleen op bepaalde punten in het spel kan worden gemaakt, 001-bestanden kunnen op elk moment tijdens het spelen worden gemaakt.

Programma's die openen 001 bestanden
Windows
Snes9x
Linux
Snes9x
Macintosh
Snes9x

Over 001 bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .001 is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Snes9x Slot 2 Saved State beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.