Wat zijn de beste antivirusprogramma’s?

In dit digitale tijdperk, antivirus bescherming is een noodzaak voor elke Windows gebruiker. Kwaadaardige software, beter bekend als malware , wordt voortdurend het richten van uw computer om schade te veroorzaken en / of uw persoonlijke gegevens stelen.

Malware kan uw computer besmetten op verschillende manieren, of het nu in de vorm van virussen, spyware, ransomware, schurken, trojans, dialers, of wormen. Schadelijke software kan komen via een online download of een e-mailbijlage vermomd als een bekend bestandstype, maar is eigenlijk gevaarlijk .

Gelukkig zijn er een groot aantal antivirus beveiliging programma’s die uw computer kunnen beschermen tegen malware. Deze programma’s kunnen detecteren, blokkeren en verwijderen van malware voordat het een kans om uw computer beschadigen. Ze bieden allemaal soortgelijke beveiligingsfuncties, die kan het moeilijk om te beslissen welke het beste is voor u. Echter, als je goed kijkt naar elke optie, zult u unieke instrumenten en interfaces die de programma’s apart gezet te vinden. En natuurlijk is er de prijs. Antivirus programma’s zijn beschikbaar in een breed scala van verschillende prijzen op basis van hoeveel apparaten die u nodig hebt beschermd en de uitgebreidheid van de bescherming.

Aangezien de hoeveelheid opties overweldigend kan zijn, hebben wij een lijst van vijf van de beste antivirus programma’s voor de bescherming van uw Windows-pc, samen met een korte notitie over wat elk een uniek. Klik op de betreffende link voor elk programma voor meer informatie over de software te leren.


De Top 5 antivirusprogramma’s

1. Malwarebytes Anti-Malware + Anti-Exploit

Een paar programma’s die malware en stealth installeren van kwaadaardige software te voorkomen op uw computer, zodat ongewenste software kan niet worden geïnstalleerd zonder uw medeweten.

2. Bitdefender Antivirus Plus

Heeft een van de beste virusdetectie tarieven van een antivirus-programma en is voorzien van automatische piloot functionaliteit voor het beheren van uw cybersecurity zonder last van hebt met dialoogvensters en pop-ups.

3. Kaspersky Anti-Virus

Hiermee kunt u schadelijke activiteiten terugdraaien als uw computer is aangetast en beschikt over een gamer-modus voor een ononderbroken gaming.

4. avast! Pro Antivirus

Biedt een zandbak hulpmiddel voor het uitvoeren van verdachte bestanden in een veilige en geïsoleerde omgeving die uw computer kan beschadigen en slaat uw wachtwoorden nodig, zodat slechts één te herinneren.

5. Symantec Norton Security

Biedt familie veiligheidskenmerken voor veilig surfen ervaringen (alleen beschikbaar in Norton Security Premium) en stelt u in staat om de bescherming op al uw apparaten te beheren via een web portal.


Samenvatting

Als u geen antivirus of Internet security software op uw computer hebt, raden wij u ten minste één A / V-programma dat kan detecteren en te elimineren online bedreigingen. Aangezien alle nutsvoorzieningen bovenstaande zal het werk doen, kunt u de software beschrijvingen te lezen en kies degene die het best geschikt is voor uw behoeften.

Leave a Comment