Kan ik een bestandsextensie legaal registreren?

Er is geen “officiële” bestandsextensies database, dus is het niet mogelijk om legaal te registreren een bestandsextensie en te voorkomen dat anderen hem gebruiken. Dit is de reden waarom verschillende bestandsextensies hebben meer dan een bestand vereniging .

Echter, sinds 2009 FileInfo heeft de centrale bestandsextensies register, door Microsoft erkend als de gezaghebbende bron van extensies en de bijbehorende bestandstypen geweest. Daarom, als je een software-ontwikkelaar, de beste manier om te reserveren een bestandsextensie is voor te leggen aan FileInfo.

Gevraagd File Type

Als je de ontwikkeling van een softwareprogramma en een of meer bestandsextensies die u wilt gebruiken, kunt u de extensie (s) op FileInfo dienen. Natuurlijk, voordat het indienen van een uitbreiding, raden wij u aan eerst zoeken FileInfo.com voor de uitbreiding. Als de bestandsextensie al is gekoppeld aan een ander programma, is het het beste om een ​​andere extensie te kiezen.

Notitie: Zelfs als een bestand extensie die u wilt gebruiken is niet gevonden in de FileInfo database, kunt u wilt zoeken op het web voor de uitbreiding om absoluut zeker van dat het niet wordt gebruikt door een ander programma te maken. Houd in gedachten, hoeft bestandsextensies niet te worden beperkt tot drie personages, zodat je een langere extensie bestand kan kiezen als je wilt.

Zodra u een uniek bestand extensie die u wilt gebruiken met je programma hebt gevonden, kunt u deze registreren bij FileInfo . Zorg ervoor dat u een gedetailleerde beschrijving van zowel het type bestand en het programma dat het zal gebruiken. Na verificatie van de gegevens zal de FileInfo team de uitbreiding aan de database toe te voegen. Het zal dan verschijnen op de website FileInfo.com, die zal geven aan andere ontwikkelaars dat de uitbreiding wordt al gebruikt.